Instagram
Blog
kontakt
facebook
MODNA NOSILKA SSC DELUXE

MODNA NOSILKA SSC DELUXE

Za starše s stilom
Možnosti
Stara cena:
129,95 €
Stopnja davka
0 %
Popust:
8 % ( 10,40 € )
Cena:
119,55 €
Zaloga
Na zalogi
Dobavni rok
2-5 dni
DODAJ V KOŠARICO

SSC Deluxe

 

Namestitev z enim samim klikom! SSC Deluxe je izdelek za nošenje otroka, s katerim lahko otroka nosite na trebuhu, boku ali hrbtu. Nosilka je s svojimi nastavljivimi trakovi, strukturo in zaponkami  odlična za vse, ki se jim zdijo dolgi trakovi ali vozli nepraktični. Zelo je priljubljena pri očetih, ker lahko nosilko namestijo z enim samim klikom. Nosilka ByKay je preprosta za uporabo, privlačnega videza in jo lahko preprosto kombinirate s številnimi drugimi nosilkami podjetja ByKay.

 

Nosilka je narejena iz bombaža (52 %) in lanene tkanine (48 %). Nastavljiva je po višini in širini, zato daje dobro oporo tudi večjemu otroku. Naramnice so podložene in nastavljive, kar zagotavlja večje udobje.  

 

Trenutno je nosilka SSC Deluxe na voljo v eni velikosti. Primerna je za uporabo od rojstva do 3 let starosti. Na voljo je v naslednjih barvah: temen jeans in svetel jeans.

Velikost za dojenčka

 

  • Od rojstva do približno 3 let starosti
  • Do evropske velikosti 98
  • DO 18 kg

 

Na voljo v večih barvah

Povezane novice

Brez skrbi, z nošenjem otroka ne boste razvadili, ampak bo to imelo številne koristi za vas in otroka. Tako pravijo psihologi, pa tudi jaz.

Brez skrbi, z nošenjem otroka ne boste razvadili, ampak bo to imelo številne koristi za vas in otroka. Tako pravijo psihologi, pa tudi jaz.

 

Že večkrat sem slišala opazke, zakaj takoj skočim ko se otrok joka, zakaj ga nosim, zakaj ga tako dolgo dojim, zakaj,...  Ja zakaj, zato ker je moj največji zaklad in ker sem že od vsega začetka prepričana, da z izkazovanjem ljubezni otroka ne bom razavdila, ampak mu bom dala dobro popotnico za ta velik svet.

Sorodni izdelki
MODNA NOSILKA SSC CLASSIC STONEWASHED
SSD CLASSIC STONEWASHED
Cena:
od 89,99 €
Nosilka PhysioCarrier safari pink
Najboljša nosilka - vse v enem, primerna za vse letne čase.
Cena:
129,95 €
Dodatni paket (podstavek in oporna blazina za vrat)
Paket vam omogoča, da nosite svojega dojenčka v nosilkah že od samega rojstva
Cena:
13,00 €
MODNA NOSILKA SSC CALSSIC DARKJEANS
DARKJEANS
Cena:
od 89,99 €